Campground Camping De Brem

Camping De Brem - 1 Camping De Brem (November 2012) - #2Camping De Brem (December 2022) - #3Camping De Brem (December 2022) - #4

Eigenlijk is Camping de Brem een dorp op zich. Een recreatiedorp! Met een fors openluchtzwembad en een peuterbad voor de kleintjes, een sportveld, speeltuin, recreatieruimte De Kijkdoos en een jeu des boules-baan. Maar ook met een gezellige bar, een ambitieus restaurant en een cafetaria. Ondanks de vele faciliteiten staat het recreatieteam niet met de armen over elkaar. Integendeel! De Brem biedt een bomvol programma voor jong en oud (van disco tot klauterglijbaan). Niets is Camping de Brem te gek!

Voor de één is kamperen zo eenvoudig mogelijk van de omgeving genieten een luxe, voor de ander is kamperen een manier om op luxe wijze dicht bij de natuur te zjin. Bij de Brem kan het allemaal. Op zo’n 65 vierkante meter richt u uw eigen Zeeland-beleving in, met tent of tourcaravan. Alle plaatsen zijn voorzien van water-, riool-, elektra (4 amp.) en kabeltelevisieaansluiting. Uiteraard: naar uw wens.

Omdat de Brem een familiecamping is, worden ongehuwde jongeren onder de 21 jaar niet zonder ouder(s) of wettelijk verzorger(s) toegelaten.

For information and reservation

Camping de Brem
Hoogenboomlaan 11/A, Renesse
tel. +31 111 462 626 
mail. E-mail
web. Website