Kerstconcert 2019

events

Betoverend Kerstconcert "A Celtic & Colourful Christmas"

Een heerlijk Kerstconcert waarin Merain (zang, viool en Keltische harp) u in de sfeervolle Corneliuskerk in een aangename kerststemming brengt met de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Venezuela, het Midden-Oosten en dit jaar ook Zweden, het bosrijke winterwonderland van Pippi en Niels Holgersson.

In dit concert hoort u verstilde mystieke liederen maar ook Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft.

Het Duitse dagblad Die Rheinpfalz schreef vorig jaar over dit concert: “Kerstbetovering in vele talen”.

Over Merain
Merain (2010) speelt volksmuziek op geheel eigen wijze: akoestisch in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk weg kunt dromen en op kunt laden. Merain heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

"Het trio met bevlogen professionele musici .. weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden." Noord-Hollands Dagblad

Praktisch
Datum: zaterdag 21 december 20:00
Plaats: Corneliuskerk, Dorpsring 32, Noordwelle
Prijs: €17,50 kinderen t/m 15 €12,50 (inclusief consumptie vooraf en in de pauze)
Kaarten en meer informatie: www.meraintrio.com

Location: Corneliuskerk, Dorpsring 32, Noordwelle

Location

marker Corneliuskerk, Dorpsring 32, Noordwelle

Other events in Renesse

calendar Liberation Day Zeeland
calendar Festival by the Sea
Early September
calendar Evening market
 
calendar Market in Renesse
Entire Summer, every Wednesday
calendar Funfair in Zierikzee
Early August
Entire list